PandaMania in Rhenen

Placemats met panda's voor Pandamania

Wij wonen in Rhenen en ja, wij hebben ook meegedaan aan de Pandamania. In April zijn twee reuzenpanda’s vanuit China  naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen verhuisd.

Onze placemat met panda’s Wu Wen en Xing Ya is erg leuk geworden en heeft ook de media gehaald, op tv kwamen ze voorbij en zelfs vanuit Friesland kregen we een enthousiaste reactie dat de Panda placemat op de foto stond in de Volkskrant. Wu Wen en Xing Ya wonen in Rhenen, de placemats gaan het hele land en de hele wereld over.

In Amsterdam hebben we verkooppunten die de placemats verkopen aan hun Chinese bezoekers die het geweldig vinden de panda’s aan de andere kant van de wereld te vinden en ook op de Veluwe is er vraag naar Panda’s.

Vanaf 30 mei 2017 zijn de 2 panda’s Wu Wen en Xing Ya voor het publiek te zien in Ouwehand dierenpark Rhenen. Ze zijn dan ruim 6 weken in quarantaine geweest.

Placemat met Panda's

En voordat je naar panda’s Wu Wen en Xing Ya gaat kijken…ontbijt je met een vrolijke in- en herkleurbare panda placemat om alvast in de stemming te komen.

Deel dit met vrienden en kennissen: